Hej! Jag heter Agnes Aupers och går i nian på Ellen Keyskolan. Våren 2017 ansökte jag om och fick ett stipendium från Tjustbygdens Sparbank, eftersom jag ville åka till Malta på språkresa och studera engelska. Jag var borta i tre hela veckor.

Det var en fantastiskt resa, jag hade så roligt och träffade underbara människor, som jag än idag har kontakt med!

Jag bodde hos en familj, tillsammans med tre andra tjejer, varav en tjej från Västervik som jag åkte med. På förmiddagen gick vi i skolan och på eftermiddagen ägnade vi tiden åt spännande aktiviteter. Vi gjorde bland annat en båtutflykt till Sicilien och seglade en kväll på en katamaran. Resan var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Jag är jättetacksam för stipendiet jag fick från Tjustbygdens Sparbank. Ansök du också och infria en av dina drömmar!

 

Vill du förverkliga din dröm?

Surfa in på vår ungdomsstipendiesajt och läs mer.