Sparbanksdagen 2018

När?: Lördagen den 2 juni kl. 11.00-16.00
Var?: Västerviks centrum
När och var hittar jag alla aktiviteter?: Klicka här för mer information

Den 2 juni 2018 bjuder vi på Tjustbygdens Sparbank in till en dag fylld med många spännande aktiviteter.

Aktiviteter under dagen

Med reservation för ändringar.

Lisa Ajax

År 2014 vann hon idol och hennes låt ”Love Run Free” blev snabbt en hit. Nu har du chansen att se Lisa Ajax uppträda under Sparbanksdagen på scenen vid Spötorget.

E-sport med Figgehn och Pink Orange

Under dagen kommer du ha möjlighet att bland annat spela Fortnite och Overwatch i Biostaden med Figgehn och bli coachad av E-sportexperter från Pink Orange.

Ansiktsmålning

Passa på att få en ansiktsmålning. Vill du bli en fjäril eller kanske en tiger? 

Barnteater

”Det var en gång för många, många tusen år sen en förfärligt gammal trollpacka som hette Pomperipossa. Det är icke precis något vackert namn, men ändå är det bra mycket vackrare, än vad hon själv var.”

Upplev en spännande teaterstund med Teater Trassel när de spelar upp teatern ”Pomperipossa – en riktig gammal tossa!”.

Barnbio

Se en spännande film i Biostaden. Var gärna på plats i god tid då det är först till kvarn som gäller för platserna i biosalarna.

kl. 11:15 i Biostaden  PREMIÄR: LasseMajas Detektivbyrå – Det första mysteriet  Coco

kl.13:15 i Biostaden  PREMIÄR: LasseMajas Detektivbyrå – Det första mysteriet  Djungelgänget

 

  

Träffa Edvin Ekorre

Träffa vår snälla och roliga maskot Edvin Ekorre.

Fotbollstrix

Emil Källdoff, den tredje bästa i världen på fotbollsfreestyle, kommer vara på plats under dagen och visa coola fotbollstrix och samtidigt ge  tips till dig som också vill lära dig att trixa med bollen.

Freemovr

På plats under dagen kommer du kunna träffa representanter från Freemovr i Norrköping som kommer visa upp lite trix och samtidigt låta er som är nyfikna prova på aktiviteten.

Glädjekällan

På plats på scenen kommer vi under dagen ha ett uppträdande från Glädjekällan som är en daglig verksamhet som erbjuder stimulans, utveckling, meningsfullhet och gemenskap efter önskemål och förutsättningar.

Hittaut

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som bygger på att man med hjälp av en karta i en app kan fånga poäng genom olika checkpoints. En ny typ av orientering med andra ord. Passa på att ställa dina frågor till projektet som kommer vara på plats under hela dagen.

Sagodamm

Meta i vår sagodamm och fiska upp en spännande fångst!

Prova på tennis och pickleball med Tennisklubben

Om bara några veckor öppnar Västerviks nya multihall. Det är i Stefanhallen hos Westerviks Tennisklubb som en av de tre tennisbanorna görs om till en multibana med padel, badminton, pickleball och bordtennis. Vid tennisklubbens plats på Sparbanksdagen kan du på en minibana prova på tennis och pickleball (den just nu snabbast växande sporten i USA). Du kan även få information om priser och anmäla dig eller ditt barn till sommarens och höstens kurser.

Räddningstjänsten

Räddningstjänsten kommer vara på plats för att prata om sitt arbete och visa upp sina verktyg och bilar. 

Trollkarl Klas Kalas

Den fantastiska trollkarlen Klas Kalas kommer att finnas på plats under hela dagen. Han kommer också att bjuda på en show för de minsta.

Tårtkalas

Smaka på smarriga tårtor från Ica Maxi! 

Ungdomsstipendier

På Sparbanksdagen delar vi ut årets ungdomsstipendier.