Vill du förverkliga din dröm?

Då är Sparbankens Ungdomsstipendium något för dig. Du kan ansöka om upp till 25.000 kr. Stipendierna är avsedda att användas för någon form av utveckling inom ett område som du verkligen brinner för. Det kan till exempel gälla utbildning, träningsläger eller praktik. Läs mer om vårt ungdomsstipendium på tjustbanken.se.

Påbörja en helt ny ansökan


Här påbörjar du en helt ny ansökan! I första steget skapas ett användarkonto hos oss. Det gör det möjligt för dig att kunna spara din ansökan och gå tillbaka till den en annan dag. Nu kör vi!

Fortsätt på en sparad ansökan


Här loggar du in igen för att fortsätta på en sparad ansökan. Glöm inte att när du väl skickat in din ansökan kan du inte längre gå tillbaka och ändra. Nu fortsätter vi!

Viktiga dokument

Här kan du hämta hem viktiga dokument som vi kommer att behöva från dig, både när du ansöker (fullmakt om du är under 18 år) och om du blir beviljad ett stipendium. Vi har även lagt med en checklista som innehåller bra information och datum.

Checklista

Fullmakt minderårig

Rekvisitionsblankett

(för utbetalning av stipendium)

Ekonomisk redovisningsblankett

(när du har varit iväg)

Kontakta Christoffer

Om du har frågor gällande våra stipendier eller din ansökan, hör av dig direkt till vår ungdomsekonom, Christoffer Olsson. Ring, sms:a eller mejla.

072-733 52 37
christoffer.olsson@tjustbanken.se

Vi gör det enkelt att välja en bättre bank